Wordpress specialisten

DigitalcreativeDesign

De online-wereld biedt vele mogelijkheden voor u en uw bedrijf, maar kent tegelijkertijd ook veel hobbels en valkuilen.
Met haar ruime ervaring kan DCD u adviseren en ondersteunen en antwoord geven op uw vragen. Bijvoorbeeld: wat een website nou werkelijk kost.

Digital Creative Design: Samen bouwen wij online!

Wordpress als CMS

Wordpress is het CMS bij uitstek en wordt wereldwijd veelvuldig ingezet voor het maken van websites.

Wij ontwikkelen websites en voor onze websites geldt dat net als bij een pc de mogelijkheid er is om voor de klant als gebruiker een bureaublad (backend) te creëren met Wordpress. 

Veel ervaring, verschillende klanten
en veel kennis!

Wij zij niet enkel website- en webshop ontwikkelaars, maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in het Content Management Systeem Wordpress voor websites. Wij zijn namelijk Wordpress specialisten geworden gedurende de jaren van het bestaan van DCD waarbij wij vooral opgemerkt hebben dat de vele mogelijkheden die Wordpress biedt de moeite waard zijn geweest voor nader onderzoek naar de mogelijkheden met Wordpress.

CMS

CMS staat voor Content Management system, dit is de zogenaamde backend voor het bewerken en/of aanpassen van content die zichtbaar is op de voorkant van de website, denk hierbij bijvoorbeeld aan, rekenmodules, teksten en afbeeldingen.

Meer informatie

Wilt u weten wat het kost als wij voor u een website te creëren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en/of neem contact op met ons zodat wij uw wensen kunnen vast leggen en een offerte op maat kunnen aanleveren.