Website ontwikkeling,Bouw en design van websites op maat! 

Website ontwikkeling? Niet zomaar een website, maar UW website! Een website die gebouwd wordt door DCD is er een die op maat voor u gebouwd is; zowel qua functionaliteit als design. Een website is immers úw visitekaartje, úw middel om de online wereld met succes tegemoet te treden.

De weg naar online succes kan echter ook een zijn die vele hobbels en obstakels kent. Met onze ruime ervaring kunnen wij met u meedenken en u adviseren, op het gebied van website & webshop ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie zodat de mogelijke 'online beren op de weg' omzeild worden. 

Heeft u interesse? Wilt u een wilt u een website laten ontwikkelen?Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

ONS AANBOD AAN WEBSITES & WEBSHOPS

WEBSITE OP MAAT

Een website op maat laten ontwikkelen voor uw bedrijf. DCD zorgt dat deze past bij uw identiteit. Met meer bezoekers, meer klanten, meer omzet.

ONE-PAGE WEBSITE

Onze one-page websites zijn goed doordachte sites die overzichtelijk zijn ingericht. Gebruikers kunnen in één oogopslag vinden waar ze naar zoeken.

WEBDESIGN

Een mooi en strak webdesign is essentieel voor het aantrekken en behouden van de aandacht van de bezoeker van de website. De eerste indruk blijft vaak lang hangen.

WEBSHOP

Met een webshop creëert u een grotere klantenkring. Het is een groot voordeel als uw winkel geen werktijden heeft en niet locatiegebonden is.

ONDERHOUD

Is er al een lange tijd niet omgekeken naar de software/cms/backend van uw website? Dan kan Digital Creative Design uw website bijwerken en onderhouden.

Vragen? neem vrijblijvend contact op!

Uw voornaam:
Uw telefoonnummer:
Achternaam:
Email adres
Elevator pitch - zakelijke pitch - persoonlijke profilering

5 tips voor een goede 'elevator pitch'

Even terug naar de basis, een elevator pitch is bedoelt om is 30, 45 of 60 sec de kern van jouw verhaal, product, kracht, kennis, dienst over te brengen. Wanneer je een unieke kans krijgt om je aan een persoon te profileren moet je deze pakken. Eén minuut is wat er staat tussen jouw idee en een eventuele kans misschien wel de grootste is die je ooit krijgt. Vergelijk het met “Breaking News” zoals we dat in de nieuwsmedia kennen. De boodschap moet impact hebben. Benut de tijd en breng het verhaal terug naar de kern van de boodschap kort en krachtig kortom; `”keep it short, keep it simple”. Hoe doet je dat? In deze blog geven we jou vijf belangrijke tips voor het geven van een fantastische pitch.