Website ontwikkelaars - Probleem oplossers 

Wij zijn website ontwikkelaars, ondanks dat wij voornamelijk richten op de ontwikkeling zijn wij vaak bezig om uit te vinden hoe wij de wensen van de klant zo optimaal mogelijk kunnen maken/invullen (probleem oplossers). Waarom probleem oplossers ? Vaak krijgen wij vragen die refereren naar problemen, iets dat niet werkt die moeten worden opgelost. Website bouwer? Wij creëren/ontwikkelen website’s & webshop’s. Toch zijn wij heel vaak bezig met het oplossen van een probleem. Bijvoorbeeld een bedrijf heeft het probleem dat zijn website is gehackt of er is een wens maar geen idee hoe dit gerealiseerd kan worden, hier komt DCD aanbod wij lossen de problemen op of realiseren de wensen. Een probleem in een website kan afkomstig zijn van een teken, letter of iets dergelijks en dan werkt vaak helemaal niets meer. Wanneer iemand dan komt met: “ Het werkt niet “
Dan gaan wij zoeken naar de naald in de hooiberg.

WEBSITE ONTWIKKELAARS

Website ontwikkelingen opmaat.

Doordat wij de focus niet leggen op de systemen en dergelijke maar kijken naar de wensen die u als klant heeft kunnen wij de website op maat voor u realiseren! Van een simpele site tot een uniek design met op maat gemaakte functies. Vragen? Neem contact op en wij helpen u graag verder online op weg!
website laten ontwikkelen - website maken - website design
Contact met DCD

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website bouw
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
27

oktober

2017

Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.
  • 1
  • 2