Website maken - Webdesign maken 

Een website maken of een website laten maken? Websites maken vereist kennis van content, marketing & code. Het ontwikkelen van een Website is niet zo makkelijk als sommige dit doen laten lijken. Het ruime aanbod in websites en ontwikkelaars helpt hier zeker niet aan mee. DCD zorgt er daarom voor dat er met name ook gekeken wordt naar de doelstellingen en werkingen die de website dient te hebben om daadwerkelijk conversies te kunnen behalen.

Website maken

Website maken voor bedrijven.


Een Website maken voor bedrijven en organisaties is nog een stap verder. Wanneer u meerdere personeelsleden heeft of er zijn service abonnementen en dergelijke dan kun je de website vele malen beter laten presteren door de ontwikkeling in te richten op met name tijdsbesparing en efficiëntie in online reserveringen, agenda systemen en dergelijke. DCD kan voor u een Website op maat maken, wij hebben de kennis en ervaringen, DCD samen bouwen wij online. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 
website laten ontwikkelen - website maken - website design
Contact met DCD

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website bouw
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
27

oktober

2017

Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.
  • 1
  • 2