Website laten maken

Digital Creative Design
Bereikbaarheid en herkenbaarheid zijn vanzelfsprekende eigenschappen voor elke ondernemer. Met de toename van de mogelijkheden om online te shoppen is de noodzaak om ook online aanwezig te zijn een absolute voorwaarde voor succes. Een (zakelijke) website laten maken biedt u als ondernemer meer mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken en aansluiting te vinden bij de wensen van uw klanten. De consument is echter mondiger geworden en verwacht meer van uw website. Door via uw website in te spelen om actuele ontwikkelingen en wensen versterkt u de uitstraling van uw onderneming en zorgt u voor een duidelijke verbinding met uw klanten.

Uw website laten maken door een bedreven team van professionals!

Digital Creative Design realiseert goed doordachte online concepten voor de ondernemer die optimaal wil profiteren van de digitale mogelijkheden. Een site laten maken is namelijk geen beslissing die u dagelijks zult nemen. Waar voorheen een website voornamelijk werd ingezet digitaal presentatiemiddel, tegenwoordig is de website een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Die gewijzigde functie zorgt er ook voor dat de website in staat is om meer te doen dan alleen de bezoeker te informeren. DCD begrijpt als geen ander hoe belangrijk een website voor uw onderneming is en gebruikt haar ervaring en kennis om samen met u te werken aan uw online succes. Zo kunt u denken aan een aantal belangrijke mogelijkheden:

Laat ons u bellen!

Heeft u een vraag? Vul het onderstaande formulier in en we kijken of wij uw vraagstuk kunnen invullen.

  Maatwerk website

  In veel gevallen bieden de standaard mogelijkheden van een website niet voldoende functionaliteiten. Een maatwerk oplossing ligt dan voor de hand. Zo is het mogelijk om uw boekhoudsysteem en de voorraadadministratie te koppelen aan de webshop.

  Webshop

  De webshop is het verlengstuk van uw fysieke winkel. U geeft hiermee uw klant de mogelijkheid om de producten online te bestellen. Uiteraard zorgt DCD voor een veilige winkelervaring n kunnen uw klanten op diverse manieren hun bestelling afrekenen.

  One-page-website

  De one-page-website is de meest doeltreffende mogelijkheid om uw onderneming of organisatie te introduceren. De bezoeker hoeft de pagina niet te verlaten en ziet alles op een centrale locatie.

  Website onderhoud

  Het goed onderhouden van uw website garandeert een optimale werking. Als ondernemer zult u niet altijd tijd hebben om de website te onderhouden. DCD kan u volledig ontzorgen door het onderhoud voor haar rekening te nemen. Zo kunt u zich richten om hetgeen echt belangrijk is: het ondernemen.

  Online catalogus

  In sommige gevallen kan een online catalogus een goede manier zijn om uw producten en diensten te tonen. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van meubels. De bezoeker krijgt een goede indruk van de mogelijkheden voor hij of zij besluit een bezoek te brengen aan de winkel

  Vragen? neem vrijblijvend contact op!

   Website bouw:
   samen werken aan online succes

   Het ontwikkelen van een goed functionerende website is een kwestie van samenwerking en communicatie. DCD begrijpt als geen andere de toegevoegde waarde van uw toekomstige website. De communicatie tussen DCD en u als opdrachtgever is daarbij essentieel. Alleen door een goede communicatie tijdens het gehele proces kan de nieuwe website voldoen aan uw verwachtingen. Op die manier bouwen we samen aan uw online succes.
   Website laten maken - Website onderhoud
   Website laten maken - Webdesigner

   Uw website bouw verdient een unieke aanpak

   Uw website laten ontwikkelen betekent samenwerken. De unieke manier waarop DCD werkt, merkt u al bij het eerste contact. Samen brengen we uw wensen in kaart en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Op basis van die input kunnen we desgewenst aanvullende suggesties doen om de website te voorzien van de juiste functionaliteit. Op dat gebied zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u er voor kiezen om een nieuwsbrief uit te geven om nieuwe producten of acties onder de aandacht te brengen. Het verstrekken van een kortingscode aan nieuwe klanten is ook mogelijk. Zijn de wensen en verwachtingen duidelijk in kaart gebracht, dan kan er begonnen worden met het bouwen van de nieuwe website.

   Het stappenplan: uw website laten bouwen

   Uw nieuwe website laten maken bestaat uit een aantal logische stappen die de kwaliteit van het eindresultaat garanderen:
   1. Het in kaart brengen van uw wensen en verwachting
   2. Het ontwerpen van uw website
   3. Technische realisatie
   4. Oplevering
   5. Nazorg

   In al deze punten komt de kwaliteit van DCD als online professional naar voren. Als opdrachtgever bent u in elke fase van het project betrokken, dit garandeert een website die volledig aansluit op uw wensen. Uw website laten bouwen door DCD is een spannende aangelegenheid. Natuurlijk wilt u graag op de hoogte zijn van de vorderingen en waar mogelijk graag uw mening geven of vragen stellen: dat kan dan ook! U krijgt voor de duur van het project toegang tot een beveiligde locatie op het internet, hier kunt u zien welke vorderingen er zijn gemaakt. Tevens kunt u tijdig feedback geven en zo (mede) sturing geven aan het project, uiteindelijk wordt het uw website.

   Sterk in marketing

   Een website laten bouwen is een ding, er zal ook bekendheid gegeven moeten worden aan uw online aanwezigheid. Met name als het uw eerste website is, zal het van belang zijn om de nodige energie en tijd te stoppen in het bekend maken van uw website. Tijd is wat dat betreft vaak een luxe waar menig ondernemer niet in ruime mate over beschikt. Onderdeel van het dienstenpakket van Digital Creative Design is dan ook het verzorgen van de marketing van uw nieuwe website. Op die manier ontzorgen we u als ondernemer en kunt u rekenen op een optimale bekendheid van uw website.


   De website laten ontwikkelen: de nazorg

   Een goed werkende website laten maken is niet alleen in uw belang, ook voor DCD is het van belang dat de website goed functioneert en exact voldoet aan hetgeen we zijn overeengekomen. Uiteraard is het moeilijk om tijdens de verschillende fases de website en de functionaliteiten volledig te testen. Gedurende een periode van 2 weken kunt u daarom alle oneffenheden en tekortkoming doorgeven, in overleg gaan we dan bepalen wat de beste manier is om de ongemakken op te lossen.De voordelen van een site laten maken door Digital Creative Design zijn legio. Overweegt u om uw bestaande website te laten voorzien van een nieuw, modern jasje of wilt u eindelijk uw wens om een eigen website te laten maken vorm geven, neem dan contact op met ons of dien een offerte aanvraag in.