Website's met creatieve Design's 

Een Website laten bouwen? Of wilt u meer informatie over Websitebouw? DCD is gespecialiseerd in Website bouw/ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie. Met een team van webontwikkelaars binnen DCD kunnen wij de gewenste resultaten behalen en de mooiste designs te realiseren voor onze klanten & partners.
Digital Creative Design: Samen bouwen wij online!

Website bouw

Bouwen van websites?

Een website bouwen is niet zo makkelijk als het lijkt, je moet rekening houden met vele verschillende criteria. Van het stijlen tot het schrijven van de content, echt alles moet goed gebeuren. Het bouwen van websites is niet alleen de look & feel maar ook de toegepaste kennis van marketing & codering. Een website die op maat wordt gemaakt, zal wanneer dit goed gebeurd dan ook uiteindelijk beter scoren.
Website bouw
Contact met DCD

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website bouw
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
27

oktober

2017

Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.
  • 1
  • 2