Website Bouw - design's 

 
Wij zeggen bij DCD niet voor niets dat uw website uw visitekaartje is voor uw bedrijf. Een goede lay-out, juist woordgebruik en een goed overzicht zijn belangrijk om ten volle van uw site te profiteren. Of het nu HTML of wordpress is, wij hebben de ervaring die u zoekt. Niet alleen waar het aankomt op website bouw, maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu is voor een normale website of een webshop. Graag brengen wij uw visie tot werkelijkheid op een manier die klasse en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast hebben wij ervaring met SEO optimalisatie van websites, iets wat onmisbaar is in een tijd waar iedereen gebruik maakt van zoekmachines.

SEO optimalisatie

Website laten bouwen

Zoals eerder benoemd is een van de aspecten waarbij wij u van dienst kunnen zijn SEO optimalisatie. Een marketingsstrategie van onmisbare waarde. Deze SEO optimalisatie zal u helpen om hoger te komen op de ranking van google. Wanneer mensen dus uw dienst of product nodig hebben, zullen ze sneller op uw site terecht komen. En hoe meer bezoekers uw site trekt, hoe beter dit natuurlijk is voor uw bedrijf.
Wat bij SEO optimalisatie voornamelijk belangrijk is, is het weten welke zoektermen mensen gebruiken wanneer ze een zoekmachine gebruiken. Wanneer Google deze woorden herkent in uw SEO teksten, zal de zoekmachine uw tekst weergeven in de zoekresultaten. Door aandacht te besteden aan deze manier van marketing, zal je steeds een stapje hoger terecht komen op de Google ladder. Wie weet komt u nog eens bovenaan te staan. Daarbij moet u bedenken dat het beter is om op de eerste pagina van een zoekresultaat te staan die een laag zoekvolume heeft dan op de vijfde pagina van een zoekresultaat met een hoog zoekvolume. Het kan dus in het begin goed zijn om te focussen op zoekwoorden die niet al te veel gebruikt worden.

Website met Overzicht

Website bouwen

Daarnaast is het belangrijk dat uw website makkelijk te gebruiken is en overzichtelijk is. Aangezien veel mensen tegenwoordig surfen op hun smartphone, moet de site ook makkelijk leesbaar zijn vanaf een mobiele telefoon. Maak pagina’s en subheadings die makkelijk te vinden zijn, zodat een bezoeker binnen een of twee klikken op de gewenste pagina zit. De functies moeten goed werkzaam zijn. Het overzicht zal er voor zorgen dat het prettig is voor bezoekers om uw pagina’s te bezoeken en ze kunnen makkelijk vinden wat ze zoeken.

Wat daarbij natuurlijk een cruciaal aspect is, is een goede lay-out. Eentje die past bij wat uw bedrijf moet uitstralen en die bezoekers een goede vibe geeft. Hoe weet u welke uitstraling bij uw bedrijf en site past? En welke zoekwoorden zijn belangrijk om u te helpen goed te ranken? Vertel ons uw visie en wij gaan u op weg helpen!

Up-to-date houden

flexibiliteit

Door ontwikkelingen, wetgevingen, en nieuwe behoeften van bezoekers is de laatste jaren de leeftijd van een website sterk afgenomen. Sites hebben steeds vaker een make-over en up-dates nodig om up-to-date te blijven. Wij gaan u helpen een flexibele site op te zetten, zodat updates makkelijker worden. Door snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, blijft ut aan de top en heb u een groot voordeel op uw concurrenten.

website bouw

Website bouwen

Misschien moet uw site nog vanaf de grond af worden opgebouwd. Naast dat u helpen met onderhoud van uw website, zijn wij u ook graag van dienst als website bouwer. Van de grond af, gaan we een site opzetten, die aan uw wensen voldoet en kwalitatief hoogstaand is. Een webbouwer begint vaak met de domeinnaam. Hierbij is het belangrijk dat het makkelijk uit te spreken en te schrijven is. Daarnaast wil u natuurlijk dat bezoekers het makkelijk kunnen onthouden. Het moet dus eenvoudig en catchy zijn.
Daarna wordt het tijd om over de hosting na te denken. Een goede hostingpartij is belangrijk voor technische ondersteuning waar u werkelijk iets aan hebt. Kijk ook naar wat u belangrijk vindt in een website. Waar hebt u behoefte aan?

Een webbouwer zal aandacht besteden aan welk systeem hij wilt gaan gebruiken bij een website bouw. Wordt het HTML? Of misschien Wordpress? Dit is afhankelijk van hoeveel tijd en energie u wilt besteden. Bij Wordpress zijn veel applicaties standaard geleverd. Wilt u echter voor HTML gaan en echt iets persoonlijks creëren, maakt u zich dan geen zorgen wanneer u gebrek hebt aan ervaring. Wij helpen u graag om iets moois op te zetten, waar u trots op kunt zijn.

Daarnaast is het voor een website bouwer belangrijk in gedachte te houden met welk doel hij de site op zet. Vertel ons uw doelstellingen, zodat wij deze optimaal tot uitdrukking kunnen brengen wanneer we uw website bouwen.

De volgende stap na het op papier zetten van de doelstelling is aandacht besteden aan de website opbouwen en content te plaatsen. Een website bouwen en content plaatsen is al een prestatie, maar zoals eerder gezegd: het up-to-date houden van een website is erg belangrijk, zeker in deze tijd waarin ontwikkelingen zo snel gaan. Content planning is dus belangrijk voor een goed onderhoud van uw website. Wij geven u tips en helpt u op weg.

Zoals ongetwijfeld is opgevallen hebben sommige sites externe adverteerders op hun sites. Hoewel dit geld kan opleveren, kan het ook rommelig en goedkoop overkomen. Wat het beste is voor uw website kunnen we samen bekijken.
Bij DCD weten we hoe belangrijk een goede lay-out is. Een aspect van de lay-out is de buttons die u kunt plaatsen die u naar andere pagina’s brengt. Geloof het of niet, maar de buttons en het lettertype die u gebruikt kunnen een groot verschil maken in de lay-out en de overzichtelijkheid van je site. Buttons trekken namelijk aandacht. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat deze er goed en aantrekkelijk uitzien.

Webshops
Het kan natuurlijk zijn dat u in een webshop wilt opzetten. Dit is tegenwoordig erg populair, vooral voor de jongeren doelgroepen. Bij een webshop is het, wanneer mogelijk, zelfs nog belangrijker dat de lay-out tip top in orde is. Dit zorgt er namelijk voor dat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en niet eindeloos pagina’s hoeven af te struinen. De juiste filters en de juiste opbouw is essentieel. Wij begrijpen dit en kunnen u hierbij adviseren en assisteren.

Wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op via onze site.

website bouwer gezocht

Neem vrijblijvend contact met ons op!

[super_form id="1482"]
Website bouw
Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen
13

juni

2018

Hoger in Google – SEO optimalisatie/zoekmachine optimalisatie | DCD

Hoger in Google - SEO optimalisatie/zoekmachine optimalisatie Hoger in google, Het besluit is genomen, de kogel is door de kerk, je bent voor jezelf begonnen. Supergoed natuurlijk, maar dan? Hoe ga je je product aan de man brengen? Hoe krijg je bezoekers en uiteindelijk kopers naar je webshop?
Tips om de conversie te verhogen-conversie-webshop-conversie-website
22

mei

2018

Tips om de conversie te verhogen

Veel van uw klanten hebben het product dat u verkoopt vaak wel nodig maar kopen het toch bij een andere website. Dit kan komen door vele factoren, de snelheid, de presentatie, het woordgebruik en nog veel meer. Via deze blog hopen wij u nog meer bewust te maken en te zorgen dat deze verloren omzet toekomstig toch bij u komt en blijft en u de conversie te verhogen.Vergelijk het met “Breaking News” zoals we dat in de nieuwsmedia kennen. De boodschap moet impact hebben.Benut de tijd en breng het verhaal terug naar de kern van de boodschap kort en krachtig kortom; `”keep it short, keep it simple”.Hoe doet je dat? In deze blog geven we jou vijf belangrijke tips voor het geven van een fantastische pitch.
Elevator pitch - zakelijke pitch - persoonlijke profilering
10

april

2018

5 tips voor een goede ‘elevator pitch’

Even terug naar de basis, een elevator pitch is bedoelt om is 30, 45 of 60 sec de kern van jouw verhaal, product, kracht, kennis, dienst over te brengen. Wanneer je een unieke kans krijgt om je aan een persoon te profileren moet je deze pakken. Eén minuut is wat er staat tussen jouw idee en een eventuele kans misschien wel de grootste is die je ooit krijgt.Vergelijk het met “Breaking News” zoals we dat in de nieuwsmedia kennen. De boodschap moet impact hebben.Benut de tijd en breng het verhaal terug naar de kern van de boodschap kort en krachtig kortom; `”keep it short, keep it simple”.Hoe doet je dat? In deze blog geven we jou vijf belangrijke tips voor het geven van een fantastische pitch.
Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen
05

april

2018

Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen

Website Bouw tips Een Website bouwen is niet zomaar gedaan, laat staan een goede website. DCD heeft veel Ervaring bij de ontwikkeling van websites & webshops, zie ons portfolio. In dit blog proberen wij u een aantal tips te geven om een goede website te bouwen. Zo als ik al zei een website is niet zomaar gemaakt. Een goede website moet worden gericht op het onderwerp & de bijhorende doelgroep! Verder is het belangrijk een keus te maken voor een gebruiksvriendelijkheid beheer systeem (CMS) zoals Wordpress, Joomla, Magneto, Prestashop of CCV Shop, een eigen systeem en ga zo maar door. Bij deze oriëntatie zou ik goed opletten om de mogelijkheden met betrekking tot de zoekmachine optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van het CMS met de optimalisatie.