Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen

Een Website bouw is niet zomaar gedaan, laat staan een goede website. DCD heeft veel Ervaring bij de ontwikkeling van websites & webshops, zie ons portfolio.

In dit blog proberen wij u een aantal tips te geven om een goede website te bouwen.
Zo als ik al zei een website is niet zomaar gemaakt. Een goede website moet worden gericht op het onderwerp & de bijhorende doelgroep!

Verder is het belangrijk een keus te maken voor een gebruiksvriendelijkheid beheer systeem (CMS) zoals Wordpress, Joomla, Magneto, Prestashop of CCV Shop, een eigen systeem en ga zo maar door.

Bij deze oriëntatie zou ik goed opletten om de mogelijkheden met betrekking tot de zoekmachine optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van het CMS met de optimalisatie.

Een lijst met belangrijke punten voor de bouw van u website:

Statische HTML
Bij statisch gecodeerde html of flash website heeft u het voordeel dat er geen visuele beperkingen zijn.

Echter heeft het ook het nadeel dat zoekmachines aanpassingen in de website waarderen en dit kost bij een statische site meer tijd/inspanning. Leg uw webbouwer dus uit dat dit punt van belang is.

Advies nodig? Contact met DCD.

Een goede sitemap
Zorg dat er voorafgaand een sitemap wordt gemaakt met alle belangrijke pagina’s. Dit resulteert in een overzicht waarop de oriëntatie op de site gericht kan gaan worden.
Zorg dat pagina termen gelijk zijn aan zoekwoorden voor de (SEO)
Hulp bij de bouw?
Als er hulp/assistentie nodig is voor de ontwikkeling, ontwerpen en/of optimaliseren kunt u altijd contact met ons opnemen en gaan wij dit met u verzorgen.

DCD Samen bouwen wij online! 
De webbouwer
Zorg dat u binnen u budget blijft. Zorg dat u bij een partij klant wordt die naar uw vragen luistert en deze invult!

Dit zou ook omgedraaid kunnen worden door een budget te noemen aan de webbouwer.

Hierbij dan de vragen te stellen en een totaal voorstel of betalingsregeling op gebaseerd kan gaan worden aangeven wat ze daarvoor kunnen doen.

Een professionele website vereist ook een professionele project aanpak.
Voorbeeld sites
Zoek drie of vier voorbeelden van websites die je mooi of goed vindt in het bereiken van een vergelijkbare doelstelling en gebruik die als referendum.
Dit zorgt voor een duidelijker beeld voor de website bouwers. 
Wat te vragen?
Vraag de webbouwer hoe ze omgaan met grote aantallen bezoekers, grote aantallen pagina’s en een groot aantal producten. Lang niet alle webbouwers houden hiermee rekening, waardoor je website misschien niet in de lucht blijft. 
Zoek een webbouwer!
Zoek een webbouwer die meedenkt en de vraagstukken invult/oplost. Het is belangrijk dat hij met de doelstellingen meedenkt en gaat!

Is hij ook voldoende kritisch of beaamt hij alleen wat je aangeeft. Eerlijkheid duurt het langst maar is het enige waar u iets aan hebt.  
Houd rekening met:
Hoe lang bestaat de webbouwer en hoeveel mensen programmeren er? Denk aan de continuïteit en de flexibiliteit van je project.

Veel webbouwers bestaan maar een paar jaar of moeten stoppen door personeelsverloop. 70% in deze branche gaat failliet binnen 2 jaar na opstart. 
Wat te doen
Heeft u zelf de juiste kennis en kunt u zowel de ontwikkeling, design, structuur, optimalisatie en dergelijke uitvoeren dan hoop ik u hier mee op weg te hebben geholpen.

Vragen? Stel ze gerust! Heeft u deze kennis niet, neem contact op met DCD en wij helpen u verder bij u online ervaringen!

Vraag een offerte aan.

[super_form id="985"]