Webdesign - Website  - ontwikkeling/bouw

Een Webdesign nodig? Laat bij DCD een Website ontwikkelen voor uw bedrijf. DCD is gespecialiseerd in Website ontwikkeling/bouw. Wij hebben een ruime kennis en ervaring in website ontwikkeling. DCD heeft een team van webdesigners die u graag helpen met het realiseren van mooie en goed werkende websites. 

WEBDESIGN - WEBSITE - ONTWIKKELING/BOUW

Een passende website voor uw bedrijf

Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit, de zo geheten huisstijl, het is belangrijk om deze goed terug te laten komen om herkenning op te bouwen bij uw prospects/potentiële klanten. Bent u op zoek naar een Webdesigner die uw bedrijfsidentiteit in acht neemt en met u de Website realiseert zoals u wenst? DCD kan dit voor u doen, neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. 
Website ontwikkeling - webdesign
Contact met DCD

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website bouw
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
27

oktober

2017

Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.
  • 1
  • 2