Wat onderscheidt een goede webshop van de rest?: 
Het realiseren van een goede webshop zit hem echt in de kleine details. Wat onderscheidt de echte goede webshop van de rest?
Een goede webshop voldoet minimaal aan een design wat responsief is, een duidelijke lay-out heeft, de juiste menustructuur en een zoekbalk in de header dient aanwezig te zijn.

Natuurlijk dient de webshop ook te zijn voorzien van een duidelijk zichtbaar webwinkel keurmerk.
Dit zijn slechts een paar kleine punten van een lange maar belangrijke lijst.
In het blog ga ik een paar van deze punten uitlichten in de hoop dat jullie deze kunnen benutten/gebruiken voor jullie eigen online winkel.
Een responsieve goede webshop:
Wat is responsief? Als een website responsief is dan schaalt de site mee met de grote van het scherm van het device waar de website op wordt geopend.

Tegenwoordig kan een site vanaf twee apparaten worden geopend.
80% van al het oriëntatie verkeer gebeurt via een mobiel apparaat. Je kunt jezelf wel indenken dat wanneer je site is niet responsief is u vele orders zult mislopen.

Uw webwinkel responsief laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte!
Een goede webshop met duidelijke lay-out:
De lay-out van de pagina is van enorm belang. Een bezoeker bepaald binnen een paar tellen of hij/zij wel of niet op de website gaat blijven. In die 3 seconden wordt er voornamelijk gekeken naar de lay-out, hoe ziet de site er uit ?

Ook is de schaalbaarheid van de site van belang. Met een goede en duidelijke lay-out kunt u zorgen voor meer conversie, meer omzet, minder vragen en minder probleem.

Uw Layout duidelijk, en overzichtelijk laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte!
De header van de pagina:
De header is van groot belang voor de weergave van het menu, het logo, een zoekbalk en de persoonlijk gebonden pagina's zoals mijn account, winkelwagen, privacy beleid, retour beleid, algemene voorwaarden en de USP's.

Een header komt bovenaan de pagina op iedere pagina weer terug. Deze kan u eventueel individueel stylen per pagina via een pagina id.
De header is in zijn geheel aanwezig voor de oriëntatie op de website voor de gebruikers. Probeer dit zo logisch als mogelijk in te richten!

Responsief test, is uw website responsief?

[frontend-responsive-test]

Webwinkel keurmerk: 

Het Webwinkel keurmerk is een organisatie die zich bezighoudt met het keuren van webwinkels. Dit keurmerk kan bijdragen aan bijvoorbeeld de conversie van uw webshop. Het keurmerk draagt zeer zeker bij aan de betrouwbaarheid van uw webshop.

Wanneer mensen een bestelling hebben geplaatst kunnen zij een referentie indienen bij het betreffende platform. Keurmerken zijn vaak een betaalde dienst. Het wegwinkel keurmerk vraagt hiervoor maandelijks een vergoeding.