Digital
creative
Design

De online-wereld biedt vele mogelijkheden voor u en uw bedrijf, maar kent tegelijkertijd ook veel hobbels en valkuilen. Met haar ruime ervaring kan DCD u adviseren en ondersteunen en antwoord geven op uw vragen. Bijvoorbeeld: wat een website nou werkelijk kost.

Digital Creative Design: Samen bouwen wij online!

Direct een offerte aanvragen!

[super_form id="985"]

Wat kost een website?

Bij Digital Creativedesign krijgen wij vaak de vraag: “Wat kost nou een website?”, “Dit hangt af van de wens met betrekking tot de nieuwe website.” is dan ook meestal mijn antwoord. Wij starten al met ontwikkelen vanaf €495,- voor een one-page website.

De kosten voor een website hangen af van het geen wat de klant aan wensen heeft, maar wij zien dat vele websites tussen de €1600,- en €2600,- kunnen worden gerealiseerd.

Prijs voor een website op maat

Bij Digital Creative Design werken website specialisten hard om voor de klant een mooie website op te kunnen leveren. De websites worden afgesteld op de wensen van de klant en op maat gemaakt. Geen enkele website is hetzelfde, daarom worden de prijzen ook op maat gemaakt. 

Wat zijn nou de kosten voor mijn website?

Wilt u weten wat het kost als wij voor u een website te creëren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en/of neem contact op met ons zodat wij uw wensen kunnen vast leggen en een offerte op maat kunnen aanleveren.
Contact met DCD