Waarom WordPress als CMS gebruiken?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.

Ervaring met Wordpress

Onze ervaring is dat in veel gevallen Wordpress als Content Management System uitstekend werkt. DCD heeft al vele websites & webshops gebouwd met Wordpress en andere CMS systemen. Wij zijn van mening dat een eigen ontwikkeling alleen van kracht kan zijn als dit van A tot Z wordt opgezet. Dit brengt in de meeste gevallen ook de nodige kosten met zich mee.

Een goede optie maar vooral ook een betaalbare optie is dan ook om gebruik te maken van een bestaand systeem zoals Wordpress. Het voordeel van Wordpress is dat dit CMS zeer flexibel is en dat het unieke en mooie resultaten kan opleveren. Mede dankzij de grote community die plug-ins ontwikkelen voor verschillende toepassingen.

PASSENDE WEBSITE

Een bedrijf heeft vaak een website die heel goed past bij de manier van ondernemen van de ondernemer. Als een klant u website bezoekt kijk hij hiernaar met een hele andere blik, (de termen die in een vak thuishoren moeten daar ook worden gelaten). Kort beschreven een website moet passen bij een bedrijf maar gericht zijn op de doelgroep & bezoeker.

Meer weten over Wordpress? 

Op deze manier hopen wij u meer informatie te hebben gegeven over de mogelijkheden in de basis van WordPress en de voordelen die bij het gebruik horen.

Wij helpen u graag verder. Interesse in een professionele WordPress website? Wij helpen & adviseren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat heeft DCD als reden voor het gebruik van Wordpress?

1. Toegankelijkheid & optimalisatie
Wordpress kan iedereen zo van hun website afhalen. Het systeem wordt constant onderhouden & geoptimaliseerd. Wij hebben vele klanten kunnen bijstaan tijdens hun groei door de vele koppelingen en mogelijkheden die Wordpress bied.

2. Samen met Wordpress DCD
Samen bouwen wij online, onze slogan zegt het al samen. Wordpress doet dit ook door een online community te vormen die kortweg indrukwekkend is. Door de community van Wordpress kunnen de ontwikkelaars de nieuwe functies en dergelijke op de voet volgen.

3. Gebruiksgemak & online Backoffice
De beheer omgeving van Wordpress is uniek in zijn soort, door de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker is het mogelijk voor klanten enkel de ontwikkelingen & door ontwikkelingen te doen. Zeker voor een Wordpress webshop is het van groot belang dat zij zelf de orders, producten bijwerken of bijvoegen kunnen doen. De backoffice/interface van Wordpress geeft de eindgebruiker de mogelijkheid zelf kleinen aanpassingen te kunnen aanbrengen.

4. Wordpress ontwikkelt zich zelf
Door het grote gebruik en de grote van hun aandeel in de website & webshop markt zijn ze constant aan het ontwikkelingen. Dit resulteert op vele manieren, constante actuele koppelingen en handige uitbreidingen.

5. Responsief & schaalbaar!
Wordpress is bijna altijd in de basis responsief de installatie van het CMS heeft bestanden er in verwerkt zitten die voor de schaalbaarheid van de Wordpress zorgt. Dit neemt niet weg dat bij een verkeerde ontwikkeling of codering de website niet meer responsief is.

Deel dit artikel op Social Media

Onze dienstverlening

WEBSITE
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Blijf op de hoogte van veranderingen in de online markt en actueel nieuws over DCD.