TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Als u een tekst heeft geschreven, wilt u uiteraard dat deze perfect is. Dat houdt niet alleen in dat de informatie klopt en de spelling en grammatica in orde zijn, maar ook dat de tekst interessant is voor uw doelgroep en dat u met uw tekst uw doel bereikt.  Onze tekstschrijvers gaan graag voor u aan de slag. Of het nou gaat om het redigeren van een reeds geschreven tekst of u wilt compleet nieuwe teksten laten schrijven, wij staan voor u klaar. Onze tekstschrijvers zijn ervaren, getraind in hun vak en gaan met uiterste precisie te werk. Wij leveren uiteenlopende soorten teksten. Hierbij kunt u denken aan een promotietekst in een krant of tijdschrift, webteksten en alles daartussenin. 

REDIGEREN, SCHRIJVEN EN ADVIES

Het is goed voor te stellen dat u het op het gebied van teksten lastig vindt om de touwtjes uit handen te geven. U weet zelf immers als geen ander welke informatie u op uw lezer wilt overbrengen, maar u bent misschien niet volledig op de hoogte van alle spellings- en grammaticaregels. Daar komen wij om de hoek kijken. Onze tekstschrijvers controleren uw tekst op zowel spel- en grammaticafouten als leesbaarheid. Desgewenst kunnen wij de tekst SEO-geoptimaliseerd maken. Dat houdt in dat deze tekst makkelijker gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Ook wanneer u besluit om uw volledige tekst door ons te laten schrijven, kunt u de opdracht met een gerust hart overdragen. Wij zetten uw wensen op de eerste plaats en houden rekening met al uw ideeën. Zo garanderen wij u dat we voor u tot het beste resultaat komen.Heeft u al teksten op uw website staan? Onze tekstschrijvers kunnen hier kritisch naar kijken en eventueel de teksten herschrijven of redigeren. Gaat u liever zelf aan de slag? Dan voorzien wij u graag van professioneel advies waarmee u direct aan de slag kunt.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.

CONTACT MET DCD

    Teksten laten schrijven