Zoekmachine optimalisatie Wordpress - SEO optimalisatie Wordpress

Zoekmachine optimalisatie Wordpress

Heeft u een Wordpress website of Wordpress webshop? Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan ontzorgen in de zoekmachine optimalisatie Wordpress? DCD is gespecialiseerd in Wordpress, website & webshop ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie. Wij hebben een ruime kennis en ervaring bij zowel de ontwikkeling als de optimalisatie voor de vindbaarheid van Wordpress websites.aal de 

BOVENAAN IN DE ZOEKMACHINE

Wilt u hoger komen in de zoekresultaten van google? Wij zorgen dat u optimaal vindbaar bent in de zoekmachines door middel van zoekmachine optimalisatie.

LANDINGSPAGINA

Een zogenaamde 'landingspage' is een aparte pagina waar bezoekers op binnenkomen ('landen') doordat deze pagina hoog scoort in Google, Bing, Yahoo of andere zoekmachines.

LINKBUILDING

Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links naar een website. Hierdoor zullen de verschillende zoekmachines de website hoger waarderen in de zoekresultaten.

SEO TEKSTEN SCHRIJVEN

Wij schrijven verschillende soorten teksten. Offline promotieteksten, maar ook SEO-teksten voor uw online (website-) publicaties, zodat u met de juiste woorden beter gevonden wordt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw restaurant!