Blank Advies - Verzekeringen & hypotheken website

DCD ontwikkelde een website voor Blank Advies, ik het traject hebben Blank Advies & DCD in contact gestaan  om de wensen goed vast te leggen de voort gangen te laten zien.  Het gehele proces voor de ontwikkeling van de nieuwe site van heeft ongeveer 1,5 maanden geduurd. Tijdens de ontwikkelingen was er een tijds gebrek voor aanlevering waarbij wij in contact hebben gestaan om bepaalde werkzaamheden extra over te nemen en/of zijn werkzaamheden hebben versimpelt en tijd hebben bespaart.

Klant aan het woord!

Leon Blank - Blank Advies
Wij hebben bij DCD een nieuwe website laten maken en hebben een SEO abonnement afgenomen.
DCD verdiept zich in de branche waar de kant werkzaam in is. Als er een deadline is wordt er alles aan gedaan om deze te halen.
DCD heeft een netwerk van ervaren vakmensen waardoor de website naar wens is opgeleverd! DCD is aan te bevelen!

www.blankadvies.nl

Website gemaakt voor Blank Advies

Van Blank Advies kreeg DCD het verzoek om voor hen een nieuwe Verzekerings website te maken. Voorwaarde was wel om bij de ontwikkeling zoveel mogelijk vast te houden aan de huidige huisstijl. Een belangrijk punt van aandacht was ook om de website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk te houden. De website heeft ontzettend veel content m.b.t. hypotheken en verzekeringen. Er lag hier dan ook een enorme uitdaging om deze complexe materie helder en duidelijk zichtbaar te tonen. De website is natuurlijk ook voorzien van de nodige rekenmodules zodat bezoekers snel en eenvoudig een indicatie kunnen krijgen, hoeveel zij kunnen lenen voor bijvoorbeeld een huis of om uit te rekenen wat hun inboedel voor waarde heeft. Het resultaat mag er zijn en Digital Creative Design is dan ook trots deze website toe te mogen toevoegen aan de portfolio.

Verzekerings website

WEBSITES
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Portfolio