Patrick Krijnen - Eigenaar & oprichter DCD

Pitch video

Ik ben Patrick Krijnen eigenaar en oprichter van Digital Creative Design (DCD). Wij zijn gespecialiseerd in website- en webshopontwikkeling, onderhoud en optimalisatie. Kortom wij creëren websites en webshops. En we doen nog meer... We onderhouden de websites,  we optimaliseren ze voor betere prestaties en zorgen voor goede vindbaarheid en meer conversie.

DCD samen bouwen wij online, met en voor onze klanten en partners creëren wij de gewenste resultaten. Digital Creative Design is gestart in de woonkamer van mijn ouders,
nu huidig is Digital Creative Design een bedrijf dat een kantoor heeft van 164 vierkante meter waar wij met een jong creatief team onze klanten ten alle tijden te ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren. 

Waarmee kunnen wij u helpen. DCD werkt onder het motto "Samen bouwen wij online". DCD is met name gespecialiseerd in de ontwikkeling, het onderhoud en optimalisatie van websites en webshops. Daarnaast biedt DCD zijn klanten de mogelijkheid tot totale ontzorging op het gebied van online marketing. 
Nieuwsgierig geworden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe is Patrick Krijnen begonnen?

Opstart DCD:


Patrick is DCD begonnen vanuit zijn kamer bij zijn ouders, van origine is DCD een full service reclame bureau. Op 01-07-2015 is DCD gestart en na een korte tijd is DCD gegroeid en zijn we verhuisd naar het eerste kantoor van DCD. De Modelleur 31 te Kaatsheuvel, DCD zat tegenover de Efteling in Kaatsheuvel gevestigd op een kantoortje van 20 vierkante meter.

Na een half jaar heeft hier al een uitbouw naar de open ruimte plaatsgevonden. Doordat toen alle apparatuur in een open ruimte stond moesten wij noodgedwongen op zoek naar een groter kantoor. Hier zijn wij dan ook terecht gekomen in juni 2016 aan de Kasteleinenkampweg 11c te 's-Hertogenbosch.

Tijdens het jaar dat we gevestigd waren in Den Bosch zijn wij steeds zoekende geweest naar een kantoor die de nadelen van dat kantoor kon keren. Dit ging met name over logistieke problemen zoals reistijden voor het personeel. Toen wij in september 2017 vertrokken vanuit Den Bosch zijn wij verhuisd naar ons huidige adres Schutweg 3t, 5145NP Waalwijk.
DCD Digital Creative Design logo
 Vragen of advies nodig?
Hopelijk heeft het bovenstaande blog u vragen of problemen beantwoord en/of geholpen. Wanneer er toch vragen zijn kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Vragen, advies of een offerte?
0416 241 000 - info@dcd-mail.nl - Offerte aanvraag.