DCD
Digital Creative Design

Digital Creative Design, DCD-website.nl, DCD-webshop.nl, DCD-seo.nl, DCD-video.nl.
Digital Creative Design, met trots bekend als DCD, is een jong bedrijf dat is ontstaan ​​uit passie voor online ontwikkeling en toekomstige mogelijkheden in de online wereld. Dit bedrijf is gespecialiseerd in website-ontwikkeling, de oprichter en huidige eigenaar is een jonge man van 20 jaar met naam: Patrick Krijnen die uit passie voor de online wereld besloot zijn opleiding te verlaten voor het nastreven van kennis in de digitale wereld. 

Over Digital Creative Design

Digital Creative Design, gespecialiseerd in website-ontwikkeling. Opgericht op 7 januari 2015 en is gevestigd in Waalwijk aan de Schutweg 3T 5145np. DCD begon heel klein met een kantoor van 20 vierkante meter, maar bleef niet lang klein vanwege onze uitstekende services, aangezien de enorme groei ons ertoe bracht om in een open ruimte te zitten met het kantoor en daarna verhuisden we naar een 144 vierkante kantoor in Kasteleinen Kampweg 11c 5222ax in den Bosch.

Na een jaar te zijn opgericht ontstond echter een behoefte die onze verplaatsing naar Waalwijk op de Schutweg 3T 5145np noodzakelijk maakte, ook wel DCD Waalwijk genoemd Digitaal Creatief Ontwerp gespecialiseerd in website-ontwikkeling is toegankelijk via onze veelvoudige website.

Hetzij via de hoofdwebsite op https://www.digitalcreativedesign.nl of via de andere subwebsites. DCD Website ontwikkeling: Digital Creative Design website-ontwerpers gespecialiseerd in website-ontwikkeling op maat gemaakt voor u; zowel qua functionaliteit als qua ontwerp.

U wilt een kijkje nemen naar de verschillende diensten van de DCD-website, zoals Business website, één pagina website, onderhouds- en promotie site hier www.dcd-website.nl het zijn geweldige aanbiedingen van onze website builder die u niet mag missen op. Website bouwen is een van onze specialisaties.


Ontwikkeling van DCD Webshop: als u een geweldige online verkoop wilt, is het hebben van de juiste ontwikkelde webshop erg belangrijk. Het Team Van DCD zit vol met webontwerpers die veel webwinkels hebben ontworpen voor winkels en webshops.

Klik hier op www.dcd-webshop.nl voor toegang tot alle details die u nodig heeft over de constructie, het onderhoud en de optimalisatie van DCD-webshops. Onze webshop bouwer doet een geweldige webshop constructie.

DCD

DCD SEO: klanten kunnen massaal hun weg vinden naar uw webpagina omdat deze goed scoort bij de verschillende zoekmachines, dit is mogelijk met SEO. DCD SEO is een andere geweldige service van dit bedrijf. SEO staat voor Search Engine Optimization en kan ook worden aangeduid als het optimaliseren van een in de zoekmachines.

Onze SEO-services omvatten SEO, bestemmingspagina, linkbuilding en tekst schrijven. Bezoek de DCD SEO-link hier www.dcd-seo.nl voor meer informatie over al deze pakketten. DCD wordpress is een van de beste website-specialist op wordpress die u kunt vertrouwen.

Wordpress is een systeem dat constant wordt onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep toegewijde specialisten. Verschillende ervaringen van mensen met DCD wordpress website zijn beschikbaar op de DCD wordpress link hier https://www.dcd-wordpress.nl.

DCD video: www.dcd-video.nl DCD-videoproductie en -marketing is zeer effectief omdat de planning strategisch is, we volgen de basisstrategische stap (brainstormsessie, opstellen van het plan, productie en bewerking) voordat we de video eindelijk produceren en vrijgeven.
DCD Digital Creative Design logo

Digital Creative Design ontwerp

(DCD) Digital Creative Design gespecialiseerd in website-ontwikkeling is geen op zichzelf staand bedrijf, omdat het wordt geassocieerd met verschillende netwerkorganisaties namelijk; Hermes Network gevestigd in Den Bosch. Dit is een director network en we zijn hier nu drie maanden onderdeel van geweest.

BNI Watertoren in Tilburg; Dit is een netwerkorganisatie die werkt onder het motto "een gestructureerde agenda met bewezen resultaten loont". Ze opereren wereldwijd. Wij maken ook deel uit van Netwerk Waalwijk, dit is een lokaal netwerk en we zijn er graag deel van.

Naast de organisaties waartoe wij behoren, heeft DCD Waalwijk er ook hard aan gewerkt om uw ervaring bij ons heel vlot en gemakkelijk te maken met onze verschillende diensten, aangezien wij ons gespecialiseerd hebben in website-ontwikkeling. We verschillen op verschillende manieren van andere online builders / marketeers.

Wij zorgen voor een vertaler tussen de klant en de noodzaak om het gewenste resultaat te bereiken. We richten ons op de kwaliteit en transparantie van de services en de resultaten die we van onze webdesigner hebben bereikt. 

Marketing

Wij voeren ontwerpen en marketing uit op verbazingwekkend creatieve manieren en maken gebruik van onze creatieve ontwerpers en marketeers. Heeft u een verlangen op het gebied van online marketing dat lijkt te zijn opgesloten als een loutere wens?

Het is niet nodig om ze langer verborgen te houden, we zullen uw wens omzetten in de wereld van online marketing. We zijn experts in alle disciplines maar gespecialiseerd in website-ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie van vindbaarheid. We bieden een duidelijke overeenkomst voor al onze diensten.

We werken met het doel voor ogen en richten ons op uw doelmarkt. Zo goed als we zijn in wat we doen, onze prijzen zijn zeer betaalbaar en we bieden u waar voor uw geld. Wij staan ​​altijd voor u klaar. Gespecialiseerd in website-ontwikkeling. Ons motto: samen bouwen we online! Digital Creative Design

SAMEN BOUWEN WIJ ONLINE!

Wij zijn gespecialiseerd in website-ontwikkeling, en bieden een aanspreekpunt voor de gehele marketing, onze contactondersteuning is altijd beschikbaar om te helpen bij elke uitdaging. In tegenstelling tot sommige andere digitale websites, zijn onze services erg snel, uw service kan binnen vier uur worden geleverd.

Onze groep van deskundigen die gespecialiseerd is in website-ontwikkeling, is goed opgeleid in goede en effectieve communicatie om een ​​goed werk te garanderen. Omdat we gespecialiseerd zijn in website-ontwikkeling, is een samenwerking met ons voor online marketing en ontwikkeling een geweldige kans.

We leveren niet alleen je werk; we geven je ook een inzichtelijke rapportage van het werk. Wij geloven in het gezegde dat "alles wat de moeite van het doen waard is, het de moeite waard is om het goed te doen".

Daarom is de kwaliteit van je werk onze prioriteit, want als je gelukkig bent, zijn we ook gelukkig. Onze schat aan kennis en ervaring is een grote troef, met ervaring als websiteontwikkelaar op diverse gebieden van website-ontwikkeling, onderhoud, zoekmachine-optimalisatie, videoproductie en marketing, u kunt er gerust op zijn dat we alleen het beste kunnen leveren.

Wij werken effectief en efficiënt om u te allen tijde het beste te bieden, daarom werken we niet alleen met eerdere kennis, maar ook met de huidige kennis, omdat we onszelf altijd verbeteren in wat we doen, waardoor we u de nieuwste beschikbare ontwerpen en trends kunnen bieden.

Ooit gedacht aan het hebben van een gecompliceerde taak? U hoeft zich geen zorgen te maken, ons op oplossingen gerichte team van deskundige webontwerpers zal de nuts voor u kraken. We nemen geen nee voor een antwoord. 
Tips om de conversie te verhogen-conversie-webshop-conversie-website

Tips om de conversie te verhogen

Veel van uw klanten hebben het product dat u verkoopt vaak wel nodig maar kopen het toch bij een andere website. Dit kan komen door vele factoren, de snelheid, de presentatie, het woordgebruik en nog veel meer. Via deze blog hopen wij u nog meer bewust te maken en te zorgen dat deze verloren omzet toekomstig toch bij u komt en blijft en u de conversie te verhogen.Vergelijk het met “Breaking News” zoals we dat in de nieuwsmedia kennen. De boodschap moet impact hebben.Benut de tijd en breng het verhaal terug naar de kern van de boodschap kort en krachtig kortom; `”keep it short, keep it simple”.Hoe doet je dat? In deze blog geven we jou vijf belangrijke tips voor het geven van een fantastische pitch.
Lees meer:
Elevator pitch - zakelijke pitch - persoonlijke profilering

5 tips voor een goede ‘elevator pitch’

Even terug naar de basis, een elevator pitch is bedoelt om is 30, 45 of 60 sec de kern van jouw verhaal, product, kracht, kennis, dienst over te brengen. Wanneer je een unieke kans krijgt om je aan een persoon te profileren moet je deze pakken. Eén minuut is wat er staat tussen jouw idee en een eventuele kans misschien wel de grootste is die je ooit krijgt.Vergelijk het met “Breaking News” zoals we dat in de nieuwsmedia kennen. De boodschap moet impact hebben.Benut de tijd en breng het verhaal terug naar de kern van de boodschap kort en krachtig kortom; `”keep it short, keep it simple”.Hoe doet je dat? In deze blog geven we jou vijf belangrijke tips voor het geven van een fantastische pitch.
Lees meer:
Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen

Website bouw, tips en tricks | Een goede website bouwen

Website Bouw tips Een Website bouwen is niet zomaar gedaan, laat staan een goede website. DCD heeft veel Ervaring bij de ontwikkeling van websites & webshops, zie ons portfolio. In dit blog proberen wij u een aantal tips te geven om een goede website te bouwen. Zo als ik al zei een website is niet zomaar gemaakt. Een goede website moet worden gericht op het onderwerp & de bijhorende doelgroep! Verder is het belangrijk een keus te maken voor een gebruiksvriendelijkheid beheer systeem (CMS) zoals Wordpress, Joomla, Magneto, Prestashop of CCV Shop, een eigen systeem en ga zo maar door. Bij deze oriëntatie zou ik goed opletten om de mogelijkheden met betrekking tot de zoekmachine optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van het CMS met de optimalisatie.
Lees meer:
BNI de Watertoren Tilburg

BNI De Watertoren Tilburg

BNI de Watertoren, BNI Business Network international. DCD vertegenwoordig BNI de Watertoren in Tilburg. BNI is een wereld wijden organisatie die onder het motto “geven loont” actief is als netwerk organisatie. BNI de Watertoren en de chapter’s van BNI op-zich komen wekelijks bij elkaar. BNI de Watertoren komt iedere donderdag bij elkaar om met elkaar te kijken hoe we een andere ondernemer omzet kunnen geven. BNI werkt met een aanbevelingen systeem om de eventuele prospect/aanbeveling te kunnen verstrekken aan een 3e.
Lees meer:
Patrick Krijnen

Patrick Krijnen – eigenaar & oprichter DCD

Ik ben Patrick Krijnen eigenaar & oprichter van Digital Creative Design (DCD). Wij zijn gespecialiseerd in Website & webshop ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie. Kortom wij creëren websites & webshop, onderhouden deze en optimaliseren ze voor prestaties, vindbaarheid, conversie en dergelijke. DCD samen bouwen wij online, met en voor onze klanten & partners creëren wij de gewenste resultaten. Digital Creative Design is gestart in de woonkamer van mijn ouders, nu huidig is Digital Creative Design een bedrijf dat een kantoor heeft van 164 vierkante meter waar wij met een team onze klanten ten alle tijden te ontzorgen, ondersteunen of adviseren.Waarmee kunnen wij u helpen, DCD werkt onder het motto "Samen bouwen wij online". DCD is met namen gespecialiseerd in de ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie van website & webshops en levert voor zijn klanten tool ontzorging op het gebied van online marketing.
Lees meer:
De AVG wet & marketing

De AVG wet & marketing

De AVG wet en marketing De AVG wet is bedoeld ter bescherming van persoonlijke gegevens. Vanaf 25 mei 2018 moeten (alle) bedrijven voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De wet Bescherming Persoonsgegevens wordt veranderd.Deze verscherping komt doordat deze regels zijn aangetrokken door de Europese Unie via de General Data Protection Regulation (GDPR). Wat heeft de AVG wet nu voor gevolg bij uw email marketing en hoe kunt u hier toch mee doorgaan? In deze blog vertellen we u er graag over hoe u hiermee om moet gaan en wat u dient te doen.
Lees meer:
dropshipping

Dropshipping, Hoe werkt dat?

Dropshipping & dropshipping leveranciers hoe werkt dat? Vele kennen het begrip dropshipping. Dropshipping wordt gezien als een oplossing voor de logistiek van webwinkels. Niet meer zelf een voorraad er op na houden. De voorraad wordt dan vaak verzorgd door bijvoorbeeld fabrikanten of leveranciers. Wanneer er een verkoop wordt gedaan, wordt deze naar de zogenaamde dropshipping-leverancier gestuurd om direct verzonden te worden naar de klant.Dus de voordelen zijn dat er geen voorraad meer nodig is ook geen investeringen en kosten nodig zijn voor het logistieke proces.
Lees meer:
Goede webshop

Wat onderscheidt de echt goede webshop van de rest?

Wat onderscheidt de echt goede webshops van de rest?Het realiseren van een goede webshop zit hem echt in de kleine details. Een goede webshop voldoet minimaal aan een design wat responsief is, een duidelijke lay-out heeft, de juiste menustructuur en een zoekbalk in de header dient aanwezig te zijn. Natuurlijk dient de webshop ook te zijn voorzien van een duidelijk zichtbaar wegwinkel keurmerk. Dit zijn slechts een paar kleine punten van een lange maar belangrijke lijst. In het blog ga ik een paar van deze punten uitlichten in de hoop dat jullie deze kunnen benutten/gebruiken voor jullie eigen online winkel.
Lees meer:
Aandachtspunten voor websites

Aandachtspunten voor websites

In deze blog besteden we aandacht aan belangrijke zaken voor uw website. Helaas is een website nooit klaar voor lange tijd. Hij vraagt af en toe wat onderhoud om goed gevonden te worden en (technisch) actueel te blijven. Zelfs de branche, doelgroep en of product/dient bepaalt hoe u scoort en dus welke technieken wel of niet te gebruiken. In de blogs proberen wij advies te geven om u verder te helpen. Wilt u persoonlijk advies over hoe u kunt zorgen dat uw site beter gaat scoren of heeft u geen zin of tijd om u erin te verdiepen, neem dan vrijblijvend contact op met ons.
Lees meer: