Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.

BNI DE WATERTOREN

Business Network International Succesvol netwerken vraagt inzet. Sinds 2015 is DCD lid bij BNI, een commerciële en professionele netwerkorganisatie. BNI bestaat uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van hun dagelijkse netwerk. Sinds 2017 heeft DCD twee actieve vertegenwoordigers bij BNI de watertoren in Tilburg, en bij BNI Panta Rhei in Made. DCD is trots te kunnen vermelden dat het contact bij BNI voor 2018 is verlengd!

Samen bouwen wij online!

Beter presteren online? Een website of campagne die doelgericht wordt opgezet? Goede communicatie & snelle service? Dan bent u bij ons aan het juiste (web)adres! Meer en uitgebreide informatie over onze dienstverlening? Vragen of een keer een kop koffie met elkaar drinken? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!

Netwerk waalwijk

Wij houden het niet alleen bij BNI, sinds kort zijn wij ook trots lid van Netwerk Waalwijk! Netwerk Waalwijk wil als bedrijven netwerk-club ondernemers bij elkaar brengen in een herkenbaar Brabantse ontspannen sfeer, met als belangrijkste doel om tot zakendoen te komen door intensieve persoonlijke contacten. Uitgangspunten hiervoor zijn een integrale beleving van onderling vertrouwen en respect en een hoge mate van klantgericht denken en opereren. Lid kunnen worden ondernemers (directeuren of eigenaren of zij die dat op termijn worden) waarvan het bedrijf gevestigd is dan wel de ondernemer woonachtig is in de gemeente Waalwijk, Heusden of Loon op Zand. Netwerk Waalwijk heeft 150 leden en het ledenbestand vormt een goede afspiegeling van het bedrijfsleven in de regio: groot, middelgroot en klein. Die goede balans wordt versterkt doordat alleen directeuren/eigenaren lid mogen worden.

Deel dit artikel op Social Media

Onze dienstverlening

WEBSITE
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Blijf op de hoogte van veranderingen in de online markt en actueel nieuws over DCD.