LANDINGSPAGINA VOOR UW WEBSITE

Een landingspagina, ook wel landingpage, zorgt voor keyword verduidelijking. De ideale manier om meer bezoekers naar uw website te trekken, is door gebruik te maken van landingspagina’s. Een landingspagina is een aparte website die bestaat uit één of enkele pagina’s waar bezoekers op kunnen ‘landen’. Deze pagina’s zijn zo gemaakt dat ze hoog scoren bij de bekende zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Buiten het feit dat er meer bezoekers naar uw site komen, heeft een zo'n pagina voor uw website ook als doel meer conversie te genereren. 

GOED CTR

Nu kunnen er wel bezoekers op uw landingspagina komen, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat zij doorklikken naar uw daadwerkelijke website. Voor DCD is een hoge CTR (Click Through Rate) daarom één van de belangrijkste doelstellingen. Immers, als men uw landingspagina kan vinden maar niet doorklikt naar uw eigenlijke website om bijvoorbeeld contact te leggen, verliest deze pagina zijn nut. Bij Digital Creative Design beschikken we over alle tijd, expertise en kennis om uw landingspagina tot een succes te maken. Wij denken met u mee, doen kennis op van uw dienst of product en komen zo tot de beste resultaten.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

CONTACT MET DCD