Onze kennis & ervaring

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt? 

DCD portfolio

Onze ontwikkelaars zijn altijd druk met het maken/creëren van nieuwe, verrassende ontwerpen en de gewenste resultaten. Dit resulteert tot een variërende portfolio en klantengroep. Het portfolio heeft online veel toegevoegde waarde voor de klant maar ook voor ons. Daarom hebben wij deze nu ook voor DCD opgezet. Voornamelijk maken wij websites die van A tot Z worden gecreëerd door DCD.
Maar ook houden wij ons bezig met andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en daarnaast hebben wij ook nog eens projecten die wij zelf exploiteren. 

Op de portfolio pagina zie je een aantal voorbeelden van bedrijven die kozen voor DCD! Door ons unieke concept en bewezen structuren zijn zij nu goed vindbaar met een passend design én genereren ze meer  online klanten. Alles wat je ziet binnen deze websites is inbegrepen.

Adviseur & uitvoerder van uw ideeËn

Vooropgesteld: een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders, evenals het doel dat iemand wil bereiken met een website. Samen met u creëren wij een functioneel ontwerp dat past bij uw onderneming. Gedurende het gehele traject van bouwen en ontwikkelen zijn wij zowel adviseur als uitvoerder van uw ideeën. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud van de website verzorgen.

Kennis voor webdesign!

Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen, voor onze klanten maar ook voor ons zelf. Zowel de diensten die wij verzorgen en hierbij gaat het voornamelijk om ontwikkeling van websites als ook de kennis die wij in huis hebben is het van belang dat deze constant moet worden doorontwikkeld. De snel veranderende online wereld vraagt vraagt van ons om onze kennis actueel te houden. Dit is van groot belang voor ons om zo altijd dat extra stapje voor u als klant te kunnen zetten.

Uw website, onze taak

Het overbrengen van het juiste gevoel op de bezoeker en een goede vindbaarheid zijn van essentieel belang voor een nieuw webdesign. Het webdesign moet logisch, functioneel, goed gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Op deze manier levert uw nieuwe webdesign altijd iets op. DCD staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag inzetten om ook van uw webdesign een groot succes te maken! 

eerlijke websites

Wij ontwerpen een website op maat en hanteren hierbij de hoogste kwaliteitsnormen voor professioneel webdesign. Wij werken aan eerlijke en betaalbare SEO webdesigns met prijzen die voor elk bedrijf haalbaar zijn, groot of klein DCD zorgt ervoor dat uw website op de 1e pagina in de zoekmachines komt te staan. 

Deel dit artikel op Social Media

Onze dienstverlening

WEBSITE
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Blijf op de hoogte van veranderingen in de online markt en actueel nieuws over DCD.