Internet marketing - online Marketing 

Internet marketing bestaat uit vele elementen, van een goede website, het verzenden van nieuwsbrieven, het inzetten van video tot het gebruik van Social media. Online marketing is dan ook een erg breed begrip waar DCD u bij kan helpen of ondersteunen om zo de voor u gewenste resultaten te behalen. Een van de grootste voordelen van internet marketing is dat u letterlijk uw eigen omzet in handen hebt. 

INTERNET MARKETING

Beter vindbaar worden door SEO

Een van de technieken van internet marketing is SEO, het organisch optimaliseren van de zoekresultaten in zoekmachines. Door deze online marketing strategie zorgt u ervoor dat door het optimaliseren van uw Website uw website zo hoog mogelijk in de resultaten naar voren komt en hierdoor betere scores zullen worden behaald. Desondanks is de conversie die de Website oplevert uiteindelijk vele malen belangrijker. Het beste is dan ook om te zorgen dat u alles zo goed mogelijk in richt en daardoor echte resultaten kunt behalen. Heeft u vragen over de online marketing/internet marketing van uw bedrijf of organisatie? DCD ook bekend als Digital Creative Design kan u hiermee helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.  
internet marketing - online marketing
Contact met DCD

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website bouw
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
27

oktober

2017

Netwerk is Network

Als online marketingspecialist zijn wij voortdurend bezig met het genereren van meer bezoekers, conversies en meer omzet voor onze partners. Uiteraard moeten wij zelf ook ons netwerk uitbreiden.
  • 1
  • 2