Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste toegang tot uw bedrijf. Een website zorgt ervoor dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet! 

WAAROM IS EEN WEBSITE BELANGRIJK?

Wat is het eerste wat mensen doen als ze iets over uw bedrijf willen weten? Ze gaan op zoek naar informatie op internet. Uw klanten, leveranciers en andere relaties zoeken om te beginnen naar uw website.

Die moet er dan wel zijn natuurlijk. En als die er is, dan moet die website goed functioneren en bij de tijd zijn. Hebt u geen of een verouderde website, dan mist u klanten. Ze haken af en gaan op zoek naar een ander. Er is aanbod genoeg en met één muisklik zit de klant zomaar bij uw concurrent. 

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR UW BEDRIJF

Elk bedrijf haalt toegevoegde waarde uit een website. Van zzp’er tot multinational, altijd is een website interessant. Met een goede website realiseert u:

- Een professionele uitstraling
- Meer omzet
- Naamsbekendheid
- Meer bezoekers (offline en online)
- Een betere vindbaarheid (op internet en van uw locatie)

UW INVESTERING IN EEN WEBSITE VERDIENT ZICHZELF TERUG

Meer omzet uit uw website realiseert u niet vanzelf. Dat stelt eisen aan de kwaliteit van uw website. Ook zult u deze constant moeten onderhouden en verder ontwikkelen. Is dat kostbaar en tijdrovend? Nee, dat hoeft zeker niet zo te zijn.

Als u door die website extra omzet genereert of werkprocessen versimpelt, verdient u de investering al snel terug. Een goede website kan u juist tijd besparen. En bij een stijgende omzet, kunt u de werkzaamheden uitbesteden.

Deel dit artikel op Social Media

Onze dienstverlening

WEBSITE
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Blijf op de hoogte van veranderingen in de online markt en actueel nieuws over DCD.