Goedkope website is duurkoop

Een website laten maken, het kan door een professioneel bedrijf net als DCD, wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites. Helaas zien wij ook vaak dat er eerst naar de bouwer om de hoek of het neefje wordt gegaan voor een goedkope website.

Goedkope website is geen oplossing!

Wanneer de bouwer om de hoek van de straat het niet meer weet zal het project maanden al niet jaren duren voordat het gewenste resultaat wordt bereikt. Wij kunnen dit vaak in weken realiseren. De oplossing die vaak wordt gezien als goedkoop wordt op die manier erg duur. Het te kort aan kennis, ervaring & tijd voor deze personen is vaak direct terug te zien in het resultaat van de website.

Een goede optie maar vooral ook een betaalbare optie is dan ook om gebruik te maken van een bestaand systeem zoals Wordpress. Het voordeel van Wordpress is dat dit CMS zeer flexibel is en dat het unieke en mooie resultaten kan opleveren. Mede dankzij de grote community die plug-ins ontwikkelen voor verschillende toepassingen.

Uw onderneming of uw website?

Wat is er belangrijker, u die werk aan het bedrijf en zich richt op de diensten of producten die u levert of u die aan een website gaat zitten knutselen? Wij zeggen: u moet doen wat u kunt, niet wat u wilt. Uw onderneming is het geen wat u kunt, een website wilt u voor de onderneming hebben.

Kennis voor webdesign!

Wij zijn constant bezig met ontwikkelen, voor onze klanten en voor ons zelf. Zowel de diensten die wij doen draaien voornamelijk om ontwikkeling, als ook de kennis die constant moet worden doorontwikkeld. De snel veranderende online wereld zorgt voor veel actuele kennis vergaring en dit is dan ook echt nodig.

Zelf een website maken?

Soms denken bedrijven “Laten we zelf een website maken”. Dit eindigt vaak met heel veel stress en een hoop kosten om recht te zetten of af te maken wat een bouwer in enkele uren zou kunnen hebben bereikt.

Websites van vroeger en website van nu!

Vroeger was een website letterlijk een online visitekaartje, tegenwoordig is het een manier van ondernemen. De website kan voor een nationale, lokale en internationale groei zorgen. Online kun u direct de doelgroep aanspreken door het goed ontwikkelen en het optimaliseren van de vindbaarheid. Vroeger deed men de voorgevel aankleden om op te kunnen vallen. Tegenwoordig begint het al heel anders. De website is het hoofdkanaal, wanneer u op Social Media kijkt en denkt: dit kan wel een iets zijn voor mij. Dan gaat u naar de website. De website is de doorbraak als het past bij de verwachtingen die de bezoeker heeft getroffen.

Deel dit artikel op Social Media

Onze dienstverlening

WEBSITE
WEBSHOP
SEO
VIDEO

Neem contact met ons op

Meer lezen?

Blijf op de hoogte van veranderingen in de online markt en actueel nieuws over DCD.