DCD
Digital Creative Design

Digital Creative Design, DCD-website.nl, DCD-webshop.nl, DCD-seo.nl, DCD-video.nl.
Website ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie!

Over Digital Creative Design

Digital Creative Design is een jong en enthousiast internetbureau dat in 2015 het levenslicht zag. We hebben ons gespecialiseerd op het online ondernemen. Op basis van een ruime ervaring, vakmanschap en inventiviteit komen we tot een dienstverlening op maat. In de jaren dat we nu actief zijn, hebben wij ons vooral gericht op:

− Websites en webshops
− SEO
− Bedrijfsvideo's

Onze opdrachtgevers zijn vooral te vinden in de groep van het MKB Midden-Brabant. Hierdoor hebben we inmiddels ruime ervaring opgedaan met het leveren van diensten die aansluiten bij de wensen van deze groep.
DCD Digital Creative Design logo

Ontmoet hier de creative team leden

Wij zijn een hecht team dat de krachten en kennis koppelt dit resulteert in verschillende specialisme 's.
Ons team heeft/bestaat uit de welbekende 'whizzkids' tot aan de creatievelingen van jong tot oud. 
Samen werken wij aan de online oplossingen voor uw bedrijf! 
Graag stellen wij ons aan u voor! 

SAMEN BOUWEN WIJ ONLINE!

DCD ontwikkeld voor en met onze klanten, wij geloven in langdurige partnerships en kwaliteit's dienstverlening.

PATRICK KRIJNEN

EIGENAAR

Ondernemen doe je samen. Samen wil je vooruitkomen en elkaar naar het volgende level brengen.
Samen met mijn team werk ik aan oplossingen en resultaten voor uw bedrijf!  

patrick.krijnen@dcd-mail.nl

AD KRIJNEN

ADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN

Bij Digital Creative Design ben ik verantwoordelijk voor financiële en personeelszaken.

REGARD ROELEN

WEBDVELOPER & PRODUCTIE LEIDER

Mijn taak is het voornamelijk bezig zijn met de 'front-end'. 
Het is de combinatie van creativiteit en techniek die me zo aanspreekt binnen het webdesign. 

regard.roelen@dcd-mail.nl

NATASJA LIGTHART

GRAPHIC DESIGNER

 Mijn naam is Natasja Ligthart. Ik houd me vooral bezig met grafische ontwerpen.

JEROM BUIJS

INTERACTIEF WEBONTWIKKELAAR

Om mijzelf even voor te stellen: ik ben Jerom Buijs, en ben woonachtig in Genderen. Hier bij DCD ben ik vooral bezig met het grafisch ontwerpen.

KEVIN VAN DELFT

WEBDVELOPER & PRODUCTIE LEIDER

Hallo, mijn naam is Kevin van Delft en ben al heel mijn leven woonachtig in Waalwijk. Ik hou me bij DCD vooral bezig met front-end Webdevelopment.

SENNA POST

MARKETING & SALES

DCD is mijn eerste stage!
2018
12

maart

2018

Wat onderscheidt de echt goede webshops van de rest?

Wat onderscheidt de echt goede webshops van de rest? Het realiseren van een goede webshop zit hem echt in de kleine details. Een goede webshop voldoet minimaal aan een design wat responsief is, een duidelijke lay-out heeft, de juiste menustructuur en een zoekbalk in de header dient aanwezig te zijn. Natuurlijk dient de webshop ook te zijn voorzien van een duidelijk zichtbaar wegwinkel keurmerk. Dit zijn slechts een paar kleine punten van een lange maar belangrijke lijst. In het blog ga ik een paar van deze punten uitlichten in de hoop dat jullie deze kunnen benutten/gebruiken voor jullie eigen online winkel.
Lees meer:
07

maart

2018

Aandachtspunten voor websites!

In deze blog besteden we aandacht aan belangrijke zaken voor uw website. Helaas is een website nooit klaar voor lange tijd. Hij vraagt af en toe wat onderhoud om goed gevonden te worden en (technisch) actueel te blijven. Zelfs de branche, doelgroep en of product/dient bepaalt hoe u scoort en dus welke technieken wel of niet te gebruiken. In de blogs proberen wij advies te geven om u verder te helpen. Wilt u persoonlijk advies over hoe u kunt zorgen dat uw site beter gaat scoren of heeft u geen zin of tijd om u erin te verdiepen, neem dan vrijblijvend contact op met ons.
Lees meer:
21

november

2017

Kennis & ervaring in website ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Onze designers zijn altijd druk met het maken van nieuwe, passende, creatieve, verrassende ontwerpen. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen zij daarbij op de voet. Resultaat: Een variërend portfolio met daarin mooie en vooral inspirerende projecten. Benieuwd naar werk wat wij recent hebben gemaakt?
Lees meer:
16

november

2017

Het belang van een website

Geloof het of niet, maar ze zijn er nog: bedrijven zonder website. Of ze hebben er een die hopeloos verouderd is. Onbegrijpelijk in een tijd waarin de klant zijn zoektocht start op internet. De website is vaak de eerste de toegang tot uw bedrijf. Een goede website zorgt dat de klant uw bedrijf snel vindt op internet. Tegelijk is die website uw online visitekaartje. Dat verwaarloost u toch niet!
Lees meer:
Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
31

oktober

2017

Waarom WordPress als CMS gebruiken ?

Vaak wordt ons de vraag gesteld: “Waarom wij van DCD WordPress adviseren als content management systeem? Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig... Er zijn natuurlijk verschillende content management systemen die kunnen worden ingezet voor een project. Denk aan bijvoorbeeld Drupal, Joomla, Magento, een eigen CMS en ga zo maar door. Wordpress is een systeem dat constant wordt bij gehouden, onderhouden en geoptimaliseerd door een grote groep gedreven specialisten.
Lees meer: