BNI De Watertoren Tilburg

BNI de Watertoren,
BNI Business Network international. 

DCD vertegenwoordigt BNI de Watertoren in Tilburg. Deze organisatie is een wereldwijde organisatie die onder het motto “geven loont” actief is als netwerkorganisatie.
De Chapter’s van deze organisatie komen wekelijks op Donderdag bij elkaar. Men bekijkt dan samen hoe we de andere ondernemer meer omzet kunnen geven.
De organisatie werkt met een systeem dat is gebaseerd op aanbevelingen en zo de eventuele prospect op deze manier te kunnen verstrekken aan een 3e.

Waar staat BNI voor en achter BNI

BNI "geven loont" 
BNI is een organisatie die zijn leden probeert te helpen om meer omzet te verkrijgen/genereren door middel van een gestructureerde agenda, bieden van een marketing programma en een positieve aanbeveling.Het fundament van BNI
 is gestoeld op het principe "Geven loont".

Deze organisatie biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen op met als belangrijkste voordeel "De zakelijke aanbevelingen".

Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze jou kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als mond-tot-mond reclame belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. 

Meer over BNI? Klik hier voor een doorverwijzing naar BNI Website.
BNI de watertoren bezoeken? Neem contact op met Patrick Krijnen of meld je aan! 
Netwerk is Network
BNI de Watertoren Tilburg
 Vragen of advies nodig?
Hopelijk heeft het bovenstaande blog u vragen of problemen beantwoord en/of geholpen. Wanneer er toch vragen zijn kunt u altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Vragen, advies of een offerte?
0416 241 000 - info@dcd-mail.nl - Offerte aanvraag.